Soroksár, Millenniumtelep, Soroksár-Újtelep, Apostolhegy, Lóállás, Molnársziget, Nyír utcai ltp., Orbánhegy, Péterimajor, Szent Lőrinc úti ltp.

Eladó lakások Budapest 23. kerület

Eladó Telek Molnársziget

Budapest XXIII. kerület, Molnársziget
Eladó Telek
Molnár utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:21.000.000 Ft
  • Lakóterület:1070 m2
  • Hivatkozási szám:MGY-XXIII-100
  • Érdeklődni:+36-20-852-5201

Leírás, további információk

Azonosító: MGY-XXIII-100

Budapesten a 23. kerületében a festői szépségű, csendes Molnár szigeten rendezett, jó lehetőségeket rejtő telek eladó.
Utcafronton 20 méter, hosszúsága 53.5 méter, téglalap alakú. Jelenleg zártkerti besorolású, 3% beépítési lehetőséggel. Fúrt kút és villany van a teleken, gáz a telek előtt.
A telken egy kis faház és egy fészer található, több gyümölcsfával együtt.
A szigeten többen élnek életvitelszerűen, de még sok a nyaraló is. Hosszútávon várható az övezeti átsorolás, ebben az esetben a telek mérete megfelel az építési telekkel szembeni elvárásoknak a szakhatóság felé.
Amennyiben kisebb telekre van szüksége, az is megoldható. A tulajdonos akár csak a telek felét is eladná. Így 535 m2-es telekről beszélünk, utcafront: 10 m, mélysége 53.5 m. Így 10 900 000 Ft a vételár.
A Ráckevei-Soroksári- Duna-ág közelsége miatt horgászoknak, evezős sportot kedvelőknek, vagy csak csendre, kertre, nyugalomra vágyóknak is jó választás lehet. Ami mellette szól, hogy nem kell órákig utazni, tömegközlekedéssel is elérhető.


Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: 0620-852-5201

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.