Soroksár, Millenniumtelep, Soroksár-Újtelep, Apostolhegy, Lóállás, Molnársziget, Nyír utcai ltp., Orbánhegy, Péterimajor, Szent Lőrinc úti ltp.

Eladó lakások Budapest 23. kerület

Eladó Mezőgazdasági terület Péterimajor

Budapest XXIII. kerület, Péterimajor
Eladó Mezőgazdasági terület

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Mezőgazdasági terület
  • Ár:65.000.000 Ft
  • Telek mérete:2617 m2
  • Hivatkozási szám:E-XXIII-10-248
  • Érdeklődni:+36-20-852-5207

Leírás, további információk



Azonosító:E-XXIII-10-248

Itt a lehetőség, hogy befektetésedet a jövő egyik kiemelt területén valósítsd meg! 
Eladó a XXIII. kerületben, a Vecsési út és Túri István út között, az IKEA áruház csatlakozó út közelében elhelyezkedő 2617 négyzetméteres szántó, ami nem csupán egy telek, hanem egy olyan terület, ami nemzetgazdasági szempontból kiemelt. Az ingatlan értéke tovább növekedhet, mivel tervezik egy összekötő út kiépítését, mely két fontos szakaszból áll.
Az első szakaszban új közút épül Budapest XXIII. kerületében, a Vecsési út és Túri István út, valamint az IKEA áruház csatlakozó út között. Ez a tervezett út keresztezi a Nagy Burma vasútvonalat, a Gyáli-patak három mellékágát és az M5 autópályát, így számos lehetséges irányba biztosítva az elérhetőséget.
A második szakaszban a Vecsési út Szérűskert utca és Túri István út közötti szakaszán a meglévő burkolat felújításra kerül.
Ezek a tervek és a terület kiemelt pozíciója azt sugallják, hogy a terület várhatóan intenzív fejlődésnek indul, így kiváló lehetőséget kínál befektetőknek. Legyen részese a jövőbeli fejlődésnek, és válassza ezt az ingatlant, hogy a befektetése hosszú távon kimagasló hozamokat hozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg részletesen, hogy ez az ingatlan hogyan lehet az Ön üzleti portfóliójának értékes része!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.