Soroksár, Millenniumtelep, Soroksár-Újtelep, Apostolhegy, Lóállás, Molnársziget, Nyír utcai ltp., Orbánhegy, Péterimajor, Szent Lőrinc úti ltp.

Eladó lakások Budapest 23. kerület

Eladó Mezőgazdasági terület

Budapest XXIII. kerület
Eladó Mezőgazdasági terület

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Mezőgazdasági terület
  • Ár:190.000.000 Ft
  • Telek mérete:4820 m2
  • Hivatkozási szám:E-XXIII-10-263
  • Érdeklődni:+36-20-852-5207

Leírás, további információk



Azonosító: E-XXIII-10-263

Itt az egyedülálló lehetőség egy befektetésre vagy fejlesztésre szánt terület megvásárlására XXIII. kerületben, Ócsai út közelében. 
Eladó egy 4820 négyzetméteres szántó, amely két földúton, az Ócsai út és a Vecsési út felől is könnyen megközelíthető. Ez a terület nemcsak méretéből adódóan, hanem elhelyezkedéséből fakadóan is kiváló lehetőséget kínál a befektetőknek és fejlesztőknek.
A tervezett Budapest-Kelebiai vasútvonal két jelentős útvonala, az Ócsai út és a Vecsési út vonzáskörzetében található, így a terület jövőbeli fejlesztésekre vonatkozó tervek szempontjából kiemelt helyen fekszik.
A terület rendkívüli befektetési lehetőséget kínál, amelyet a tervezett kétsávos összekötő út megépítése csak tovább erősít. Ha szeretne részese lenni egy olyan fejlesztésnek, amely stratégiai elhelyezkedéséből és tervezett infrastrukturális fejlesztéseiből adódóan hosszú távú értéknövekedést hozhat, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet erről a potenciállal teli ingatlanról!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.