Soroksár, Millenniumtelep, Soroksár-Újtelep, Apostolhegy, Lóállás, Molnársziget, Nyír utcai ltp., Orbánhegy, Péterimajor, Szent Lőrinc úti ltp.

Eladó lakások Budapest 23. kerület

Eladó Családi ház Soroksár

Budapest XXIII. kerület, Soroksár
Eladó Családi ház
Vésnök utca

 • Ajánlat:Eladó
 • Tipus:Családi ház
 • Ár:59.500.000 Ft
 • Lakóterület:165 m2
 • Épület szintjei:1 szintes
 • Telek mérete:505 m2
 • Szobák:4 szoba + 1 fél szoba
 • Állapot:Felújított
 • Fűtés:Gáz
 • Komfort:Összkomfort
 • Parkolás:Telken garázs
 • Hivatkozási szám:E-AV-XXIII-002
 • Érdeklődni:+36-20-339-1184

Leírás, további információkAzonosító: E-AV-XXIII-002

Eladó a 23. kerület családi házas övezetében 505 m2-es telken, egy mediterrán stílusú kétgenerációs családi ház főépület 130 m2-es, kisebb ház 35 m2-es.
Az épületet 2007-ben kezdték el építeni, jelenlegi tulajdonos 2015-ben vásárolta meg és 2016-ban került általa befejezésre magas minőségben. A ház telekhatárra 38-as porotherm téglából épült, 5 cm hőszigetelést illetve 4 cm-es lábazati szigetelést kapott, betonkoszorús, 20 cm-es födémszigeteléssel, tetőborítása Tondach kerámia hódfarkú cserép. Műanyag magas minőségű hőszigetelet nyílászárók kerültek beépítésre, melyek redőnnyel felszereltek.
Az ingatlant tágas, világos terek jellemzik, minden egy szinten, mégis jól szeparáltan.
A lakásba lépve egy hatalmas előszobába érünk, ahol a cipők, kabátok tárolása játszi könnyedséggel megoldható, innen nyílik jobbra a nagy fürdőszoba mely sarokkádas, mellette külön a mellékhelyiség, illetve a garázsból vezető ajtó is itt található. Tovább haladva szemünk elé tárul lenyűgöző méreteivel, világosságával az 50 m2-es amerikai konyhás-nappali és étkező, tekintse meg a képeket önmagukért beszélnek! A nappali végéből nyílik két nagy hálószoba 14,5 és 15,5 m2-sek.
Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását Ariston prémium kategóriás kondenzációs kazán biztosítja, összközműves.
Főépület háta mögött helyezkedik el a kisebb ház, mely 35 m2-es, itt kisebb belső felújítás szükséges lehet, ebben az ingatlanban 1 szoba+ félszoba, konyha és fürdőszoba került kialakításra, akár idősebb szülőknek, nagyobb gyerekeknek vagy kiadásra is tökéletes.
A kert gondosan rendben tartott, hátsó részén medence is kivitelezhető, nagy ház melletti részén 6 m2-es kerti kiülő segít a lazításban.
Az ingatlan egy zsákutcában található, közvetlen szomszédságában óvoda van.

Közlekedés kiváló, bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, minden a közelben!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-339-1184

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Valári Andrea XVII.-XVIII. ker.
Valári Andrea XVII.-XVIII. ker.

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.